Ova web-stranica koristi kolačiće.
Kolačiće upotrebljavamo kako bismo sačuvali status vaše korpe i listu pregledanih proizvoda.
Nastavkom korišćenja naših internet stranica vi prihvatate našu upotrebu kolačića.

Saznajte više

  Kategorije

  A17247 BK RUSTIC 2,5/1

  Šifra artikla: 14422


  Cena

  2.845,00 RSD/LIT

  (Sa PDV-om)

  (5,00/5,00)

  Opis

  PAKOVANJE: 2.5lit.

  PRIMENA
  Vodoperiva boja namenjena za dekoraciju unutrašnjih površina cijim nanošenjem se dobija atraktivan izgled prebojenih zidova. Pogodan je za moderna okruženja koja zahtevaju eleganciju ili rustic stil, kako za javna mesta tako i za privatne domove. BK-Rustic se može prati nakon tri nedelje od nanošenja, odlikuje ga dobra paropropusnost i nezapaljiv je. Ne sadrži rastvarace i pigmente koji sadrže olovo i hrom.

  BK-Rustic je dostupan u dve tehnike: BK-Rustic Art Style 1 i BK- Rustic Art Style 2.

  1 – BK-Rustic Art Style 1 se dobija nanošenjem baze koja se tonira u željenu nijansu po Bekament Rustic ton karti, a zatim nanosi na toniranu podlogu BK – Deco Acry C43.

  2 – BK- Rustic Art Style 2 se dobija nanošenjem netonirane baze na podlogu BK–Deco Acryl koja se tonira u željenu nijansu po Bekament Rustic ton karti.

  PRIPREMA I NANOŠENJE
  Podloga na koju se masa nanosi mora biti cvrsta, cista i suva, bez slabo vezanih delova, masnih mrlja i sl. Odgovarajuce podloge su sve površine izravnateBK-GletEx Universal-om ili BK-GletEx Acryl-om. Gletovane površine treba premazati BK-Deco Acryl podlogom (vreme sušenja min. 6 h). Masa se nakon toniranja meša polako, rucno i nakon toga proizvod je spreman za upotrebu. Ovako pripremljen proizvod je potrebno upotrebiti u roku od 15 dana. Nanosi se DECOR cetkom u jednom ili po potrebi u dva sloja (za potrebe vece punoce), u svim pravcima. Kada nanet materijal pocne da suši (20-30 min. nakon nanosa) pristupa se laganom peglanju i zagladivanju pomocu Hoble inox 20×8 cm. Peglanje se može vršiti u pravcu dijagonale ili u svim pravcima, u zavisnosti od željenog efekta. Premaz je potpuno suv nakon 24h.

  POTROŠNJA
  Oko 150-250 ml/m2 zavisno od tehnike nanošenja.

  ROK TRAJANJA I SKLADIŠTENJE
  24 meseci uoriginalno zapakovanoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5C do +25C, zašticeno od sunceve svetlosti i smrzavanja

  PAKOVANJE
  2,5 l.

  Kalkulator potrošnje

  Potrebno Vam je ovog proizvoda

  Slični proizvodi