Ova web-stranica koristi kolačiće.
Kolačiće upotrebljavamo kako bismo sačuvali status vaše korpe i listu pregledanih proizvoda.
Nastavkom korišćenja naših internet stranica vi prihvatate našu upotrebu kolačića.

Saznajte više

  Kategorije

  CREP M-272 I-KL MALA KIKINDA SRPS EN 1304 01106000

  Šifra artikla: 345002


  Cena

  63,00 RSD/KOM

  (Sa PDV-om)

  (0,00/5,00)

  Opis

  Duplo falcovan crep od gline model Mala Kikinda, oznaka M-272. Jedan od najstarijih falcovanih modela crepa, koji je i dalje vrlo aktuelan zbog svog atraktivnog izgleda na krovu. Namena proizvoda je pokrivanje krova sa nagibom. Oblikuje se od glinene mase i proizvodi se u prirodnoj boji. Postupak proizvodnje uslovljava neznatne razlike u boji koje ne ugrožavaju kvalitet proizvoda. Po kvalitetu razvrstava se u PRVU i PSN klasu.
  U cilju potpune funkcionalnosti krovnih površina uz ovaj model proizvode se specijalne vrste crepova / fazonski crepovi.

  Dimenzije: 390 x 220 mm
  Pokrivne dimenzije: 330 x 180 mm
  Masa: 2,3 kg
  Razmak letava: 330 mm

  Za 1m2 krova potrebno je 16,8 komada crepa.

  Uputstvo za pravilno postavljanje:
  U zavisnosti od klimatskih uslova, projektuje se nagib krova, ali ne manji od 22°. Krov se pokriva sa desna na levo, počevši od strehe prema slemenu. Svaki sledeći red pomerati za polovinu širine crepa. Polovine crepova dobijaju se sečenjem celih crepova na licu mesta. Pri postavljanju crepa mora se voditi računa da nosevi crepa potpuno naležu na letve, a istovremeno donji deo sasvim nalegne na gornji deo donjeg reda crepa. U slučaju potrebe, omogućeno je vezivanje crepa žicom za letve. Učvršćivanje crepa je potrebno zbog dejstva vetra da ga ne bi podigao i doveo u drugi položaj.

  GARANCIJA: 50 godina

  Kalkulator potrošnje

  Potrebno Vam je ovog proizvoda

  Slični proizvodi