Ova web-stranica koristi kolačiće.
Kolačiće upotrebljavamo kako bismo sačuvali status vaše korpe i listu pregledanih proizvoda.
Nastavkom korišćenja naših internet stranica vi prihvatate našu upotrebu kolačića.

Saznajte više

  Kategorije

  A02088 BK-IN Kul Briliant 25/1

  Šifra artikla: 650877


  Cena

  283,20 RSD/KG

  (Sa PDV-om)

  (0,00/5,00)

  Opis

  PRIMENA
  Dekorativni mozaicni malter od višebojnog zrna sa svetlucavim dodacima, za obradu unutrašnjih zidnih površina, hodnika, stubova i detalja koje treba posebno istaknuti. Malter je moguce naneti na fine cementne maltere, ravne betonske površine, vlaknasto-cementne i gips-kartonske ploce i sl. Proizvod nije pogodan za primenu na svežim gipsnim malterima i vlažnim površinama. Poseduje izuzetnu cvrstocu i vodoodbojnosti. Granulacija (velicina zrna): 1.0 mm.

  PRIPREMA I NANOŠENJE
  Podloga na koju semalter nanosi mora biti cvrsta, cista, suva i premazana BK-Acryl podlogom, a u slucaju tamnijih podloga BK-MicroGrund Universal-om. BK-In Kul Briliant pre nanošenja promešati da masa zapenuša i po potrebi razrediti sa malom kolicinom vode (do 1 %). Mešanje materijala obaviti presipanjem iz kante u kantu, rucno ili elektricnim mikserom sa malim brojem obrtaja. Malter se nanosi celicnom gletericom odozdo prema gore u 50 % vecoj debljini od velicine zrna. Naneti sloj je potrebno dobro poravnati da bi se eliminisale vidljive praznine izmedu zrna mermera. Potrebno je raditi ravnomerno i bez prekida na kontinualnim zidnim površinama. Za detaljnija uputstva pogledati tehnicki list proizvoda.

  TEMPERATURA PRIMENE
  Od +5°C do +30°C. Visoka vlaga i niske temperature mogu znatno produžiti vreme vezivanja maltera.

  POTROŠNJA
  Oko 3 kg/m2.

  ROK TRAJANJA I SKLADIŠTENJE
  18 meseci u originalno zapakovanoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zašticeno od sunceve svetlosti i smrzavanja. Datumproizvodnje utisnut na ambalaži.

  PAKOVANJE
  25 kg.

  Kalkulator potrošnje

  Potrebno Vam je ovog proizvoda

  Slični proizvodi