Ova web-stranica koristi kolačiće.
Kolačiće upotrebljavamo kako bismo sačuvali status vaše korpe i listu pregledanih proizvoda.
Nastavkom korišćenja naših internet stranica vi prihvatate našu upotrebu kolačića.

Saznajte više

  Kategorije

  A01579 BK-STUCCO 3,5/1

  Šifra artikla: 651286


  Cena

  1.015,00 RSD/LIT

  (Sa PDV-om)

  (0,00/5,00)

  Opis

  PAKOVANJE: 3,5

  PRIMENA
  Visokokvalitetni dekorativni kit namenjen za ukrašavanje unutrašnjih površina. Odgovarajuce su sve površine izravnate BK-GletEx Universal-om ili BK-GletEx Acryl-om.

  BOJA:
  Bela+nijanse po ton karti BK-Stucco. Nijanse se mogumedusobno mešatiuproizvoljnom odnosu.

  PRIPREMA I NANOŠENJE
  Pre nanošenja dekorativne tehnike gletovane površine treba premazati BK-Podlogom (vreme sušenja min. 6 h). Ukoliko je potrebno BK-Stucco je moguce razrediti sa vodom max. do 3 %. Nanosi se nerdajucom metalnom gletericom minimum u tri sloja. Struktura se dobija obradom pomocu metalne gleterice dok je materijal u pastoznom stanju, razlicitim tehnikama zavisno od željenog efekta. Konacan izgled se dobija poliranjem suvog materijala metalnom gletericom. U slucaju potrebe za efektom visokog sjaja neophodno je dodatno poliranje sa zaštitnim voskom. BK-Stucco je otporan na vlažno brisanje ukoliko je voskiran. Optimalna radna temperatura: od +8°C do +35°C. Sušenje do nanošenja sledeceg sloja iznosi4-6 h u zavisnosti od debljine sloja. Za detaljnija uputstva pogledati tehnicki list proizvoda.

  POTROŠNJA
  Oko 400-500 g/m2 zavisno od tehnike nanošenja.

  ROK TRAJANJA I SKLADIŠTENJE
  12 meseci u originalno zapakovanoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°Cdo +25°C, zašticeno od sunceve svetlosti i smrzavanja. Datum proizvodnje utisnut na ambalaži.

  PAKOVANJE
  3,5 kg.

  Kalkulator potrošnje

  Potrebno Vam je ovog proizvoda

  Slični proizvodi