Ova web-stranica koristi kolačiće.
Kolačiće upotrebljavamo kako bismo sačuvali status vaše korpe i listu pregledanih proizvoda.
Nastavkom korišćenja naših internet stranica vi prihvatate našu upotrebu kolačića.

Saznajte više

  Kategorije

  A05762 BK-Iskra 1/1

  Šifra artikla: 990728


  Cena

  3.345,00 RSD/LIT

  (Sa PDV-om)

  (0,00/5,00)

  Opis

  PAKOVANJE: 1lit.

  PRIMENA
  Specijalna akrilna boja namenjena za dekoraciju unutrašnjih površina. Brilijanta finalna struktura potice od sjajnih kristala koji daju pun efekat boje. Odgovarajuce podloge su sve površine izravnate BK-GletEx Acryl-om ili BK-GletEx Universal-om. Premazane površine su otporne na vlažno brisanje.

  BOJA
  Bela + nijanse po ton karti BK-Iskra.

  PRIPREMA I NANOŠENJE
  Pre nanošenja dekorativne boje gletovane površine potrebno je premazati BK-Deco Acryl (vreme sušenja min. 6 h). U cilju izražajnijeg efekta boje, BK-Deco Acryl podlogu tonirati u nijansi završnog sloja. Priprema boje vrši se dodavanjem jednog pakovanja BK-Kristali-a u 1 l boje. Masu lagano promešati i nerazredenu boju nanositi farbarskom cetkom u dva sloja. Nanošenje prvog sloja boje se vrši bez prekida na kontinualnim površinama sa jednog na drugi kraj zida pri cemu je potrebno praviti blagu dijagonalu kako bi se izbegli vidljivi sastavi materijala i zasušivanje materijala. Drugi sloj se nanosi nakon sušenja prvog (oko 6 h) istimpostupkom pocev od suprotne strane zidne površine. Optimalna radna temperatura: od 8°C do 35°C. Premaz je potpuno suv nakon 24 h. Za detaljnija uputstva pogledati tehnicki list proizvoda.

  POTROŠNJA
  Oko 150-200 ml/m2, zavisno od postupka nanosa.

  ROK TRAJANJA I SKLADIŠTENJE
  12 meseci u originalno zapakovanoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zašticeno od sunceve svetlosti i smrzavanja. Datum proizvodnje utisnut na ambalaži.

  PAKOVANJE
  1l.

  Kalkulator potrošnje

  Potrebno Vam je ovog proizvoda

  Slični proizvodi