Ova web-stranica koristi kolačiće.
Kolačiće upotrebljavamo kako bismo sačuvali status vaše korpe i listu pregledanih proizvoda.
Nastavkom korišćenja naših internet stranica vi prihvatate našu upotrebu kolačića.

Saznajte više

  Kategorije

  A06215 BK-Penetrat 5/1

  Šifra artikla: 992421


  Cena

  515,00 RSD/LIT

  (Sa PDV-om)

  (0,00/5,00)

  Opis

  PRIMENA
  Dubinski, paropropusan premaz namenjen za impregnaciju, ujednacavanje i ucvršcavanje svih vrsta mineralnih spoljašnjih i unutrašnjih podloga. Primenjuje se kod upojnih, slabo vezanih površina, pre nanošenja narednih slojeva u cilju poboljšanja adhezije. Zbog svojih nanocestica ima sposobnost izuzetne penetracije pa je jako pogodan pri restauraciji i sanaciji spomenika kulture i istorijskih starih objekata, kada je potrebno dodatno povezati i ojacati trošne i oštecene površinske maltere.

  PRIPREMA I NANOŠENJE
  Podloga na koju se BK-Penetrat nanosi mora biti cista, suva, bez ostataka ulja i starih premaza. Pre nanosenja potrebno je ukloniti slabo vezane delove koliko je moguce. Pre upotrebe BK-Penetrat razrediti sa vodom u odnosu 1:3 i dobro promešati. U cilju dobre penetracije neophodno je pridržavati se uputstva za razblaživanje. Nanošenje se vrši dugodlakom cetkom, dugodlakim valjkom ili špricanjem. Kod jako starih, upijajucih površina grundiranje izvršiti dva puta po principu mokro na mokro. Vreme sušenja minimalno 24 h. Za detaljnija uputstva pogledati tehnicki list proizvoda.

  TEMPERATURA PRIMENE
  Od +5°C do +25°C. Ne raditi po direktnom suncu, kiši ni jakom vetru.

  POTROŠNJA
  50-80 ml/m˛, zavisno od upojnosti i hrapavosti podloge.

  ROK UPOTREBE I SKLADIŠTENJE
  12 meseci u originalno zapakovanoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zašticeno od sunceve svetlosti i smrzavanja.

  PAKOVANJE
  5l.

  Kalkulator potrošnje

  Potrebno Vam je ovog proizvoda

  Slični proizvodi