Ova web-stranica koristi kolačiće.
Kolačiće upotrebljavamo kako bismo sačuvali status vaše korpe i listu pregledanih proizvoda.
Nastavkom korišćenja naših internet stranica vi prihvatate našu upotrebu kolačića.

Saznajte više

  Kategorije

  M.ROLOGRUND 5KG BELA

  Šifra artikla: 994521


  Cena

  945,00 RSD/KOM

  (Sa PDV-om)

  (0,00/5,00)

  Opis

  KARAKTERISTIKE
  ROLOGRUND ST je grubi silikatni temeljni premaz, mikroarmiran sintetičkim vlaknima i punjen kvarcnim peskom. Upotrebljava se za grundiranje mineralnih površina, pre nanošenja silikatnog dekorativnog maltera ROLOSIL-a ST. ROLOGRUND ST ogrubljava podlogu, odnosno povećava njenu hrapavost, što omogućava bolji prihvat završnih materijala. Proizvodi se u beloj boji, a može se tonirati na MAXIMIX sistemu.

  KAKO SE UPOTREBLJAVA
  Površina mora biti: suva, nosivo sposobna, očišćena od prašine,masnoća, trošnih delova i starih premaza. ROLOGRUND ST tonirati u približnu nijansu završnog maltera. ROLOGRUND ST nanositi valjkom ili četkom, u jednom sloju, pri čemu se može razrediti vodom do 10%. Vreme sušenja, pri optimalnim uslovima, je min. 24 časa. Posle upotrebe, alat odmah oprati vodom.

  DODATNE INFORMACIJE
  Radna temperatura: Optimalna radna temperatura je od +10°C do +25°C. Ne sme se koristiti ispod +8°C, kao i po jakom suncu, vetru, magli i kiši. Sveže nanete površine zaštititi najmanje24časa od spoljašnjih uticaja.

  Potrošnja: Oko 140-160g/m2, u zavisnosti od hrapavosti i upojnosti podloge.

  Rok upotrebe i skladištenje: 9 meseci od datuma proizvodnje istaknutog na ambalaži. Čuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži, pri temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od direktne sunčeve svetlosti. Držati van domašaja dece.

  5 kg

  Kalkulator potrošnje

  Potrebno Vam je ovog proizvoda

  Slični proizvodi